Νέο Online Πρόγραμμα

Πληροφορίες

Το νέο διαδικτυακό πρόγραμμα Διαταραχής Ακουστικής Επεξεργασίας (ΔΑΕ) είναι ιδιαίτερα ευέλικτο ως προς την παρακολούθηση στα πλαίσια του κάθε μήνα διδασκαλίας και αλληλεπίδρασης με τους διδάσκοντες για την εφαρμογή των ανιχνευτικών δοκιμασιών και των ασκήσεων ακουστικής επεξεργασίας για αποκατάσταση. Το πρόγραμμα εκτείνεται σε ένα ημερολογιακό έτος.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο με:

 • ηχογραφημένες διαλέξεις
 • ακουστικό υλικό
 • οδηγίες χρήσης
 • επίλυση αποριών & προβλημάτων
 • καθοδήγηση χορήγησης δοκιμασιών & ασκήσεων
 • συζήτηση εμπειριών χορήγησης
 • Προσφέρει εργαλεία για να τεθεί η υποψία για ΔΑΕ και να σταλεί το άτομο για διαγνωστική προσέγγιση. Η δυνατότητα διαγνωστικής λογικής παρέχεται ΜΟΝΟ από το Μεταπτυχιακό “ΔΑΕ” που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο 2021 στο ΑΠΘ. Το διαδικτυακό πρόγραμμα ασύγχρονης διδασκαλίας παρέχει εκπαίδευση ως προς την εξατομικευμένη ακουστική εκπαίδευση και την εφαρμογή της στην Ελληνική πραγματικότητα.

  Η ιδιαιτερότητα του προγράμματος είναι ότι προσφέρει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ως προς την εφαρμογή του ανιχνευτικού και θεραπευτικού υλικού σε παιδιά και ενήλικες στην Ελλάδα. Είναι πρωτότυπο και μοναδικό στην Ελλάδα και στην Κύπρο και μπορεί να προσφέρει γνώσεις για χρήση σε Έλληνες του εξωτερικού. Η ασύγχρονη εκπαίδευση επιτρέπει την παρακολούθηση του προγράμματος από όλα τα μέρη του κόσμου, όπου υπάρχουν και δραστηριοποιούνται Έλληνες, αλλά και την αλληλεπίδραση των εκπαιδευόμενων και το μπόλιασμα τους με πληροφορίες για τη κλινική πράξη στα πλαίσια της ακουολογίας και ιδιαίτερα της ΔΑΕ με διάφορα συστήματα του εξωτερικού.


  Κόστος

  Κόστος συμμετοχής 600 ευρώ.

  Θα εκδοθεί τιμολόγιο ή απόδειξη παροχής υπηρεσιών από τον ΕΛΚΕ ΑΠΘ.


  Επικοινωνία

  Για εκδήλωση ενδιαφέροντος στείλτε email στο viliad@auth.gr με ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, χώρα εργασίας, email & τηλέφωνο επικοινωνίας.